Bucureștenii sunt așteptați să petreacă Revelionul în Parcul „Titan”

Bucureștenii sunt așteptați să petreacă Revelionul în Parcul „Titan”

Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni, și în acest an, să petreacă împreună noaptea dintre ani în parcul „Titan” (acces din str. Liviu Rebreanu).

Primăria Sectorului 3 continuă tradiția Revelioanelor tematice, iar în acest an organizează evenimentul „Liberi sub cerul liber”, prin care bucureștenii sunt invitați să petreacă intrarea în anul 2019, an în care sărbătorim trei decenii de libertate.

 Revelionul 2019 aduce în prim plan ideea de libertate, anul 2019 fiind anul în care se împlinesc 30 de ani de la un moment definitoriu pentru istoria României contemporane, Revoluția din decembrie 1989.

Bucureștenii sunt așteptați să petreacă Revelionul în Parcul „Titan”

Primăria Sectorului 3 a pregătit un spectacol complex, cu încărcătură simbolică, în cadrul căruia vor performa artiști ai scenei românești, dintre care amintim: Alifantis&ZAN, Byron, Lidia Buble, Silviu Biriș, ROA,Vunk, Adrian Naidin, Mihai Mărgineanu, Paraziții și Carla’s Dreams.

În ultimii ani Primăria Sectorului 3 a organizat revelioane tematice, precum: „Umplem iarna de culoare”, „Revelion în jurul lumii”, „Noaptea albă a dorințelor”, „O noapte de 10” și „#100șiLaMulțiAni”, eveniment care a marcat trecerea în anul 2018, anul Centenarului Marii Unirii.

Focurile de artificii cu o durată de opt minute de la miezul nopții vor marca trecerea în noul an.

Evenimentul va avea loc în Parcul Titan, de la ora 19.00 și va fi prezentat de Răzvan Simion.