Opera Națională București prelungește perioada de înscriere pentru comercianții care doresc să participe în cadrul evenimentului Târgul de Crăciun – „Classical Christmas Market”

Opera Națională București prelungește perioada de înscriere pentru comercianții care doresc să participe în cadrul evenimentului Târgul de Crăciun – „Classical Christmas Market” până la data de 29 noiembrie 2021, cu modificarea corespunzatoare a termenelor de plată a taxei de participare stabilite prin anunțul de înscriere.

❗❗ Comercianții care doresc să participe cu produse alimentare, nealimentare și băuturi în cadrul târgului ce se va desfășura în perioada 3 – 31 decembrie 2021 pe esplanada Operei, sunt invitați să urmeze procedura de înscriere în cadrul evenimentului.

Documentație:

PROCEDURA DE ÎNSCRIERE A EXPOZANȚILOR “Classical Christmas Market”

🎶Opera Națională București și Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” organizează primului Târg de Crăciun🎄 din România care va pune în valoare, în exclusivitate, muzica clasică a sărbătorilor de iarnă ☃️❄️- „Classical Christmas Market”. 🎁🍨

Deschis publicului larg în perioada 3 -31 decembrie pe esplanada Operei, „Classical Christmas Market” ❄️vă așteaptă în decoruri☃️🎄 de poveste, desfășurate în jurul patinoarului⛸, atracția principală a târgului.

👨‍👩‍👧‍👦 Cei mici sunt așteptați la Ateliere Spiridușilor și workshopuri 🧚🧶, să se bucure 🛷 de plimbări cu Express-ul OCC – trenulețul partenerilor de la Opera Comică pentru Copii, dar și cu trăsura cu cai, de tradiționalele căsuțe cu bunătăți 🍫🍭🍩☕️de sărbători și multe alte surprize🧣🧤, toate colorate sonor cu multă muzică bună. 🎶