New Year’s Eve Party 2023 la Hotel Capital Plaza

Un Revelion la Hotel Capital Plaza poate fi chiar petrecerea de sărbători pe care o căutai. În plus, vei fi chiar în centrul orașului, la câteva minute de focurile de artificii care vor umple Capitala la miezul nopții, când ne vom lua rămas bun de la 2022 și vom întâmpina plini de optimism noul an. 

New Year's Eve Party 2023 la Hotel Capital Plaza

Sărbătorile sunt magice în fiecare an în București, mai ales când ai o ofertă de Revelion cu adevărat strălucitoare de la Hotel Capital Plaza.

Orașul se umple de luminițe, iar atmosfera festivă pare să se instaureze în Capitală, gata de petrecere alături de familie și prieteni. 

 

Rezervări

Telefon:  0372.080.080

Email: office@capitalplaza.ro

Adresa: Bd. Iancu de Hunedoara, nr 54, sector 1, 011745 București, România 

Afla meniul detaliat de aici!

Website / Facebook

Ce ofertă de Revelion 2023 ai la Hotel Capital Plaza?

Pret meniu: 670lei/persoana

De la meniul delicios cu preparate rafinate, la momentele de entertainment, decorul locației și activitățile dedicate celor mici, petrecerea va surprinde fiecare invitat, oferindu-i clipe cu adevărat magice.

În ritmuri moderne susținute de DJ, cu o tombolă cu premii, un bufet bogat cu cele mai rafinate preparate, un bar nelimitat cu cele mai variate băuturi, Revelionul la Hotel Capital Plaza îți va aduce un plus de strălucire trecerii dintre ani.

Locul pentru Revelionul la Hotel Capital Plaza este de 670 Ron / persoană. Se acordă discount-uri pentru grupuri și plata integrală în avans.

Te așteptăm!

Ia-ti 9 prieteni sa petreceti impreuna iar biletul tau este gratuit!

Rezervă-ți locul!

Vrei să petreci de Anul Nou la Hotel Capital Plaza? Rezervă acum la telefon 0372.080.080, email office@capitalplaza.ro sau trimite o cerere prin formular.

Meniul de Revelion te va seduce

Anul acesta am pregătit invitaților un meniu gata să satisfacă și cele mai exigente gusturi, divers și cu adevărat delicios. Aperitive, fripturi fragede, specialități de pește, cartofi aburinzi și legume variate, selecție de brânzeturi, o diversitate de prăjituri - acestea sunt doar câteva dintre preparatele festive. Poți descoperi tot meniul de Revelion aici.Petrecere Revelion 2023

În plus, nici barul nu te va dezamăgi - băuturi alcoolice din toate gamele, cocktailuri pline de gust, răcoritoare și un coffee station cu o cafea delicioasă și o selecție de ceaiuri aromate.

Minirevelion

Revelionul este întotdeauna o ocazie de celebrare pentru întreaga familie. Astfel, nu i-am uitat nici pe cei mici, cărora le-am pregătit un mini Revelion plin de distracție. Eroii din desene animate vor fi partenerii de joacă ai celor mici, într-un univers de poveste plin de jocuri interactive, concursuri, muzica si dansuri, baloane modelate si pictura pe fata. Programul special are odurata de 4 ore și se realizează pentru un grup minim de 20 copii. Tariful este de 250 ron / 1 copil și 400 Ron / 2 copii.

Meniu Revelion 2023

Despre Hotel Capital Plaza

O experiență capitală începe cu locul generos unde fiecare detaliu este tratat cu multă atenție. Atmosferă caldă. Facilități de ultimă oră. Mai mult decât o casă de oaspeți. Totul în centrul Bucureștiului.

Perfect pentru business cu aer familiar

Capital Plaza este un hotel construit de oameni de business pentru oameni de business. Servicii excelente, spații unice, interioare cu personalitate și experiență recunoscută local.

Locație centrală

Situat între Piața Victoriei și Dorobanți – aproape de stația de metrou Victoriei, zona de afaceri și comercială din preajma Guvernului României, atracții turistice.