REVELION a la MOULIN ROUGE

Date de contact:

Elena Barbu
Event Manager

+4 0723 600 386

hanuberarilor.soare@citygrill.ro

Website / Facebook

Prețul meniului de Revelion este: 740 lei | Orangerie, Restaurant Etajși Parter

The price for the New Year’s party is 740 lei

Moulin Rouge azi și ieri, Moulin Rouge întotdeauna, un frumos moment de nostalgie.
Petrece noaptea dintre ani la Hanu` Berarilor Casa Oprea Soare, unde te așteaptă preparate savuroase și momente artistice demne de o petrecere spectaculoasă!

 

Mâncare / Food

Gustare | Starter

Începutul unei frumoase epoci|The beginning of a beautiful era

Pastramă din piept de rață parfumată cu scorțișoară, anason și gel din portocală

Duck breast pastrami flavored with cinnamon, anise and orange gel

Fundițe din sfeclă si mousse din brânzeturi aromate, decorate cu lupin și susan negru

Beetroot bows and flavored cheese mousse, decorated with lupine and black sesame

Millefeuille din tortilla cu tartar de avocado și roșii uscate

Tortilla millefeuille with avocado tartar and dried tomatoes

Somon Gravlax cu mărar și sfeclă

Salmon Gravlax with dill and beetroot

Parfait de foie gras, servit pe pandișpan sărat și dulceață de ceapă

Foie gras parfait, served on salty sponge cake and onion jam

Balotină din piept de curcan cu fructe confiate și alune coapte în crustă de parmezan cu ierburi

Turkey breast baguette with candied fruit and baked hazelnuts in a parmesan crust with herbs

Macarons cu mousse de butterfish și somon afumat

Macarons with butterfish mousse and smoked salmon

Mini ecler umplut cu cream cheese, ou de prepeliță, icre negre și roși

Mini eclair filled with cream cheese, quail egg, black and red roe

Nuga din brânzeturi rafinate cu fructe confiate și alune de pădure

Refined cheese nougat with candied fruit and hazelnuts

Pește | Fish

Mirajul unei nopți speciale|The mirage of a special night

File din biban de mare gătit încet cu mousseline de somon și duxelles de ciuperci asezonat cu – pesto de rucola – veloute de homar – tartar de cartofi dauphinoise cu trufe, sparanghel și sfeclă coaptă și aromată, decorat cu perle de rodie și ghimbir, chips din tapioca și gel de usturoi

Slow-cooked sea bass fillet with salmon mousseline and moushroom duxelles seasoned with – arugula pesto – lobster veloute – potato dauphinoise tartare with truffles, asparagus and baked and aromatic beetroot, decorated with pomegranate and ginger pearls, chips from tapioca and garlic gel

Fel principal | Main Course

Arome esențiale la venirea Noului An| Essentials aromas for the coming of the New Year

Medalion de vită franțuzesc cu sos demiglace, mousseline de păstârnac, crochete din cartofi dulci și ciuperci Shimeji marinate, decorat cu crispy Wonton

French beef medallion with demiglace sauce, parsnip mousseline, sweet potato croquettes and marinated Shimeji mushrooms, decorated with crispy Wonton

Desert | Desseet

Tortul lui Dorris| Dorri’s cake

Tort cu mousse de ciocolată amăruie, fructe de pădure și praline noisette

Cake with dark chocolate mousse, berries and praline noisette

Meniul de băuturi Drinks menu

OPEN BAR

Vin Crama Gramofon – Gama Virtuoz (alb, roșu, rosé)

Wine Gramofon Winery – Virtuoz wines (white, red, rosé)

Prosecco Serena Extra Dry

Whisky Johnie Walker Red Label & Haig Club

Vodka Smirnoff Black

Aperol

Campari

Gin Tanqueray

Baileys

Averna Amaro

Palincă de prune / Caisată

Plum palinka / Apricot palinka

Bere Ursus Premium

Ursus Premium Beer

Bere Ursus fără alcool

No alcohol Ursus beer

Cocktails & Long Drinks

Tanqueray Tonic

Aperol Spritz

Campari Orange / Tonic / Spritz

Vodka Orange/Tonic/Cranberry/Apple

Whisky Coke/Red Bull

Hugo

Blue Mai Thai

Mojito

Cuba Libre

Amaretto Sour

Shot List

B52

Kamikaze

Non Alcoholic Drinks

Tanqueray 0% & Tonic

Șpritz de mere | Apple spritz

Fizzy cherry

Soft Drinks Gama Pepsi – Pepsi, Mirinda, 7Up, Eversess

Sucuri naturale (Prigat) – diverse sortimente

Natural juice (Prigat) – different flavors

Apă plată și minerală Aqua Carpatica

Still or sparkling water Aqua Carpatica

Limonadă cu miere

Honey lemonade

Cappuccino & Espresso Julius Meinl

Cappuccino & Espresso decaf Julius Meinl

Red Bull

PROGRAM ARTISTIC | ARTISTIC PROGRAM:

Albeșteanu Band

Miruna Ionescu - Muzică din micul Paris

Miruna Ionescu – Music from little Paris

Ionuț Vlad

Dansuri cabaret Moulin Rouge

Moulin Rouge cabaret dances

Dj

Tombolă cu premii surpriză – 5 câștigători a câte 200 puncte Out4Food

Raffle with gifts - 5 winners of 200 points in Out4Food app

CE TREBUIE SĂ ȘTII / YOU NEED TO KNOW

  • Cei care vor achita integral pânã la 15 noiembrie, vor primi o reducere de 10%

    Those who will pay in full by November 15th, will receive 10% discount.

    Pentru grupurile mai mari de 15 persoane, indiferent de momentul rezervãrii se va aplica un discount de 10%.

    For groups larger than 15 people, regardless of the booking time, a 10%

    discount will be applied.

    Copiii cu vâsta până în 14 ani beneficiază de 50% discount și au un meniu de prichindel.

    Children up to 14 years old get a 50% discount and have a kid’smenu.

    Adolescenții între 14 ani - 18 ani beneficiază de același meniu ca cel al adultilor, prețul 50% din prețul adulților

    Teenagers between 14 and 18 get a 50% discount on the adult menu.

    Ofertele nu se cumuleaza*

    The offers does not cumulate*

    • În cazul în care, din păcate, nu mai poți participa la petrecerea din Noaptea dintre Ani, te rugăm să ne notifici prin e-mail, la adresa: hanuberarilor.soare@citygrill.ro.

    If unfortunately you are no longer able to participate in the New Year's Eve party, please notify us by e-mail at: hanuberarilor.soare@citygrill.ro.

    • Avansul achitat este restituibil, integral, sub forma de puncte Out4food (1 punct = 1 leu), încarcate în cont din aplicația Out4food.

    The money paid in advanced is refundable in full in the form of Out4food points (1 point = 1 leu), loaded into the account from the Out4food application.

    PROGRAM ARTISTIC | ARTISTIC PROGRAM: