Revelion 2024 la Club XS

Revelion 2024 la Club XS

O amintire de poveste te așteaptă în noaptea dintre ani în Club XS București, crenguțe de vâsc, brăduți împodobiți, alături de prieteni și familie, într-un decor rupt dintr-o poveste frumoasă despre speranță ce va deveni garantat o bucurie de neuitat la cumpăna dintre ani.

Petrecerea începe la ora 22:00. Vino să trăiești o noapte minunată la trecerea dintre ani!

Toate genurile de muzica și DJ MORRIS ne vor incanta sufletele, vom dansa pana in zori si vom incepe anul imbratisati de gandul unui an mai bun.

  • Masa rezervata in functie de numarul de persoane
  • Bufet Suedez cu specific internațional servit pe platouri mari direct la masa in functie de numarul de persoane
  • Open Bar de la ora 22:00 la ora 5:00

Pret:
Pretul este 350 lei de persoana. Aveti masa rezervata in functie de numarul de persoane.

 

Dansatoarele nu vor fi prezente la eveniment.

Rezervări

CLUB XS

Bd. Magheru nr. 24

Bucuresti,  zona Magheru -Piata  Romana

Telefon: 0769-778-644

Petrecerea incepe la ora 22:00, dar oricine este binevenit la orice ora, in conditiile de mai sus.

Meniu:
Bufet Suedez cu specific romanesc servit pe platouri mari direct la masa, in functie de numarul de persoane.

INFO PRET

Pretul este de 350 RON de persoana si include:
- Masa rezervata in functie de numarul de persoane
- Bufet suedez cu specific international
- Open bar pe sortimentatia prezentata

BUFET SUEDEZ
Speficif international, servit pe platouri direct la masa in fuctie de numarul de persoane

OPEN BAR
ALCOOLICE: Whiskey J&B si Jack Daniels, vodka Absolut si Finlandia. Cocktail-uri cu alcool si vin alb, rosu sau roze servit la pahar.

FARA ALCOOL: Cocktail-uri fara alcool. apa plata, minerala si tonica, cafea, suc natural, Pepsi, Seven up si Energizant.

LONG DRINK: Vodka Orange, Gin tonic, Cuba linte, Campari Orange, Blody Mary, Aperol ronic.

SHOT-URI: Tequila si Kamikaze

Despre Club XS

Coborand scarile, un pic emotionat, esti imbratisat chiar de la intrare de tapetul calduros si lumina lampadarului ce iti vegheaza fiecare pas. Incepi sa te relaxezi, instant esti cucerit de sunetul cristalin al hit-urilor din toate timpurile si pasind curios descoperi un intreg paradis de senzatii ce te cuceresc cu fiecare pas insotit de atmosfera calduroasa invaluita in impresii luxuriante, draperii vaporoase, canapelele imbietoare te invita sa te asezi iar lampadarele cu lumina difuza te fac sa te simti ca acasa, dar rezisti tentatiei si iti continui povestea fiind uimit de urmatorul capitol care te conduce intr-o lume glamour.

Coloanele si statuile aurite te uimesc, candelabrele parca din pietre pretioase te atrag, canapelele te ademenesc intr-un decor glamour, sofisticat si pasind incontinuare ajungi in separeul vip unde cu zambetul pe buze te asezi si savurezi fiecare senzatie in parte.

Clubul XS este primul club din Bucuresti unde doua stiluri de design total diferite se completeaza perfect intr-o ambianta de neuitat, ofertele si preturile sunt uimitoare, sistemul de ventilatie si climatizare este remarcabil, sonorizarea este demna de luat in seama, ambientul si amplasamentul il recomanda perfect pentru PETRECERI de FIRMA, cu o capacitate mare de locuri, petreceri de BURLACITE, petreceri de BURLACI( in fiecare seara 20 de hostesse nebunatice, LAP DANCE si show-uri surpriza de striptease feminin) si aniversari. Te asteptam cu drag sa traiesiti o poveste de neuitat de Marti pana Sambata inclusiv incepand cu ora 22:30 pana dimineata in zori. Intrarea este libera, rezervarea este gratuita la 0769778644 iar preturile si Ofertele Specialete vor incanta la maxim

Club Xs doreste sa ofere noi senzatii, amintiri de neuitat, un nou concept de club, atat din punct de vedere al designului cat si al distractiei, daca doriti sa savurati un cocktail delicios de hit-uri din toate timpurile, atmosfera incendiara asigurata de 20 de hostesse si show-uri senzationale de LAP DANCE si Striptease, petrecerile de burlaci sau burlacite fiind la ele acasa, senzatia ca sunteti la propia petrecere intr-un ambient de neuitat, garnisul perfect fiind asigurat de o iesire in oras, intr-un club unde poti avea tot ce iti doresti, personal vesel, amabil si o servire ireprosabila, preturi si oferte uimitoare pentru amplasamentul locatiei, muzica pe toate gusturile, exceptand manelele, posibilitatea de a incerca ceva nou si inedit...un show de LAP DANCE sau striptease asigurat de una din cele 20 hostesse nebunatice sau pur si simplu o bucurie vizuala si o curiozitate satisfacuta alaturi de prieteni savurand o noua esenta chiar in inima Bucurestiului.

Clubul XS te invita sa pasesti intr-o poveste de neuitat savurata cu placere chiar in inima Bucurestiului pe Bulevardul Magheru, nr 24.