Revelion 2024 la Casa Doina

Revelion 2024 la Casa Doina

Petrece un Revelion memorabil la Casa Doina! ✨
Condimentam noaptea dintre ani cu un meniu sofisticat, băuturi alese, muzică live și multă voie bună. 🥂

Dacă adori preparatele noastre sau te numeri printre pasionații de artă culinară, te invităm să petreci clipe de neuitat alături de noi.

Theodor Pană Band și invitații săi vă invită să petreceți Noaptea dintre Ani pe ringul de dans!

Ion Mincu – 980 ron (meniu + Live Entertainment)

Rezervări

Telefon: +40 758 042 544 / +40 756 118 833

Email: office@casadoina.ro | restaurant@casadoina.ro

Website / Facebook

Despre Casa Doina

TRAIESTE BUCURESTIUL DE ODINIOARA

Va invitam „la sosea” pentru o experienta culinara unica intr-un restaurant traditional!

1889 – primii pasi
LA INCEPUTURI
Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expoziții de la Paris din 1890, localul se vede insa finalizat abia in 1892 datorita lipsei de fonduri. Maestrul Ion Mincu il denumeste „Bufetul de la Sosea”, iar in scurt timp acesta devine locul preferat al bucurestenilor reprezentati cu precadere de catre boieri.
1892 – in vino veritas
BUFETUL DE LA SOSEA
Stilul neo-romanesc in care este construit monumentul se remarca prin veranda in trei arce, medalioanele de ceramica intens colorate dar si prin motivele etnografice. In linia planului superior Ion Mincu nu a uitat sa puna in evidenta mandrele podgorii romanesti, inscriptii ca Berbeci, Panciu, Cotnari, Odobesti, Dragasani fiind si astazi vizibile.
2003 – un local in afara timpului
CASA DOINA
In 2003 Bufetul se transforma in actualul “Restaurant Casa Doina” ce pastreaza insa acelasi aer specific a Bucurestiului de alta data, a vremurilor in care dupa o plimbare cu trasura, ori dupa celebra „Bataie cu flori”, boierii insotiti de sotiile imbracate dupa ultima moda pariziana, se retrageau pentru racoritoare sau supeu.