Sticky

In magica noapte dintre ani, te asteptam la Aurrum Palace sa petrecem o seara Spectaculoasa impreuna! Special pentru voi am ales cele mai bune bucate, pregatite cu mult drag de catre bucatarii nostri, si am ales cele mai fine bauturi care sa va incante simturile si papilele gustative! Programul artisticCiteste mai mult!

Sticky
Revelion 2019 Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni, și în acest an, să petreacă împreună noaptea dintre ani în parcul „Titan” (acces din str. Liviu Rebreanu). Primăria Sectorului 3 continuă tradiția Revelioanelor tematice, iar în acest an organizează evenimentul „Liberi sub cerul liber”, prin care bucureștenii sunt invitați să petreacă intrareaCiteste mai mult!

Revelion Cafeneaua Actorilor

Restaurant CAFENEAUA ACTORILOR – 28 ani de experiență, 28 de Revelioane reușite! Muzică live, voie bună, meniu festiv, proțap, distracție….” Ca de obicei „!!! Rezervă acum Revelion 2022!!! Telefon: 0724 147 432 Adresa: Parcul Tineretului, Debarcader 1 Detalii pe evenimentul de Facebook salonul Saphir: Evenimentul de pe  Facebook salonul TineretCiteste mai mult!

Restaurant Celebration Ballroom alaturi de Trattoria ReVi are onoarea de a va gazdui in seara de Revelion 2022! Va asteptam pe 31 decembrie incepand cu ora 20:00 sa petrecem trecerea in noul an cu meniu delicios asa cum v-am obisnuit, bauturi open bar si muzica live, toate intr-o atmosfera festiva,Citeste mai mult!

Restaurant Casa Romaneasca va invita sa petreceti Revelion 2022 intr-o atmosfera inedita cu preparate delicioase, bauturi open bar si muzica LIVE! Program artistic: Taraful Marin Alexandru, Miki, Mihai Bajinaru, DJ. Telefon: 0744 689 920 Adresa: Calea Bucurestilor nr.285A, Otopeni. events@restaurantcasaromaneasca.ro Detalii pe evenimentul de Facebook:   Website / Facebook REVELION 2022Citeste mai mult!

Revelion 2022 la Imperial ONE

REVELION SuperStar 2022! Revelionul mult dorit si mult asteptat! Dupa toata aceasta perioada grea, romanii au nevoie ‘’ca de aer’’ de petrecerea de Revelion! La Imperial ONE, veti avea parte de un revelion de exceptie, o noapte pe care cu greu o veti putea uita ! Artisti de renume dinCiteste mai mult!

Petrecere toata noaptea de Revelion 2022!  Haideti sa va simtiti bine alaturi de noi! Am pregatit mancare gustoasa, muzica live, tombola cu premii si un minunat foc de artificii! Va asteptam cu mic cu mare sa umplem saloanele noastre cu veselie si distractie! Fine cousine, muzica live toată noaptea cuCiteste mai mult!

Revelion 2022 la Velveto Events

Revelionul mult dorit si mult asteptat! Dupa toata aceasta perioada grea, romanii au nevoie ‘’ca de aer’’ de petrecerea de Revelion! La Velveto, veti avea parte de un revelion de exceptie, o noapte pe care cu greu o veti putea uita ! Artisti de renume din showbizz-ul autohton vor veniCiteste mai mult!