Restaurant Casa Romaneasca va invita sa petreceti Revelion 2024 intr-o atmosfera inedita cu preparate delicioase, bauturi open bar si muzica LIVE! Show live: Formatia Generic si invitatii sai Telefon: 0744 689 920 Adresa: Calea Bucurestilor nr.285A, Otopeni. events@restaurantcasaromaneasca.ro office@restaurantcasaromaneasca.ro  Website / Facebook REVELION 2024Citeste mai mult!

Asa cum v-am obisnuit, organizam printre cele mai frumoase petreceri de Revelion! Anul acesta venim mai aproape de voi, cu noul restaurant Casa Romaneasca Ateneu, situat la cateva minute de Piata Romana si Ateneul Roman. In seara de 31 decembrie sa petrecem Revelion 2024 cu surprize muzicale frumoase si mancaruri alese:Citeste mai mult!

Dacă planuiești să îți petreci Revelionul în București și vrei să ai parte de ceva absolut inedit, trebuie neapărat să îți rezervi un loc la GALA NIGHT organizată la Reina Events NORTH. Te invităm să experimentezii trecerea dintre ani printr-o călătorie culinară desăvârșită, presărată cu muzică, voie bună, băuturi aleseCiteste mai mult!

Sărbătorile sunt magice în fiecare an în București, mai ales când ai o ofertă de Revelion cu adevărat strălucitoare de la Hotel Capital Plaza. Orașul se umple de luminițe, iar atmosfera festivă pare să se instaureze în Capitală, gata de petrecere alături de familie și prieteni.  Un Revelion la Hotel CapitalCiteste mai mult!

In acest an Salon Dalin Events organizeaza petrecerea de Revelion 2024. Sunteti asteptati la petrecerea organizata la cumpana dintre ani, sa ciocniti un pahar de sampanie. Pentru acest eveniment, Salon Dalin Events va ofera un meniu de Revelion bogat si rafinat, care cu siguranta va satisface si cele mai exigente gusturi. Atmosfera din seara de Revelion 2024 vaCiteste mai mult!

Pregateste-te pentru calatoria in timp pe ritmuri de muzica retro, iar la miezul noptii te vom teleporta direct in noul an 2024 când cerul se va aprinde cu artificii și vei avea parte de surprize de neuitat. Pentru biletele achiziționate până la data de 1.12.2023 se va aplica un discountCiteste mai mult!

In parcul Drumul Taberei 31 Decembrie 2023, ora 20:00 pana in zori Va invitam intr-o poveste magica in noaptea dintre ani! Ne lasam purtati de mister, alaturi de magicianul Darisian care va fi gazda noastra pe parcursul intregii seri. Distractia va fi impletita cu muzica live, show de percutie cuCiteste mai mult!

On NEW YEAR’S EVE we invite you to celebrate a NEW BEGINNING in a NEW PLACE – Paradisul Verde Events Estate Price: 750 Lei / adult *special price for children *10% discount for groups (10 adults or more) *10% discount for early booking (before the 15th of November)  0756 986Citeste mai mult!

Pregateste-te pentru calatoria in timp pe ritmuri de muzica nostalgica, iar la miezul noptii te vom teleporta direct in noul an 2024 când cerul se va aprinde cu artificii și vei avea parte de surprize de neuitat. Pentru biletele achiziționate până la data de 1.12.2023 se va aplica un discountCiteste mai mult!